Globaali tehdasverkosto, paikallinen palvelu

Toimimme isosti ja kansainvälisesti, mutta samalla paikallisesti ja lähellä asiakasta. Tehdasverkostomme käsittää 10 eri puolilla maailmaa olevaa tuotantoyksikköä. Jokaisella tehtaalla on tärkeä rooli vertikaalisesti integroidussa tuotannossamme.

Globaali tehdasverkostomme tarjoaa kattavan ja luotettavan palveluketjun, jossa tuotannon laatu ja nopeus on optimoitu parhaaksi mahdolliseksi. Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa sijaitsevien tehtaidemme ansiosta olemme logistisesti aina lähellä asiakastamme. Scanfilin pääkonttori sijaitsee Sievissä, Suomessa.

Olemme yksi tehdas, joka toimii globaalisti. Kaikki Scanfilin tuotantoyksiköt toimivat yhtenäisten toimintatapojen sekä tiukkojen laatu- ja toimituskriteerien ohjaamana, tuotevalikoimasta riippumatta. Tämä avaa asiakkaillemme mahdollisuuden ottaa uusia markkinoita haltuun nopeallakin aikataululla. Pystymme myös vastaamaan merkittäväänkin tilausmäärien kasvuun nopeasti.

Kaikilla Scanfilin tehtailla on käytössä kansainvälisesti tunnustettu Lean Six Sigma -toimintaprosessien kehitysmenetelmä, jolla tehostamme toimintaamme entisestään ja varmistamme tuotteiden tasaisen laadun. Haluamme olla kehityksen kärjessä tuotantomme kaikilla osa-alueilla, joten kehitämme toimintaamme jatkuvasti erilaisten prosessikehitys- ja laatuprojektien avulla. Lue mistä Scanfilin laatu syntyy.

Tehokasta tuotantoa ympäristöä kunnioittaen

Scanfilin ympäristöohjelman tavoitteena on raaka-aineiden ja energian taloudellinen käyttö sekä päästöjen minimointi. Jokaisella tehtaallamme on ISO 14001 -standardin mukainen sertifioitu ympäristöjärjestelmä.

Noudatamme vastuullista ympäristöjohtamista arvioimalla eri ympäristönäkökulmia ja määrittelemällä vuosittain ympäristöohjelman, jonka tavoitteena on vähentää ympäristövaikutuksia ja uusiutumattomien luonnonvarojen käyttöä. Seuraamme muun muassa energian kulutukseen, raaka-aineiden hyötykäyttöön sekä jätteiden kierrätettävyyteen liittyviä tunnuslukuja. Etsimme ympäristöohjelman mukaisesti jatkuvasti ekologisempia toimintatapoja. Lue lisää Scanfilin ympäristöohjelmasta.

Tutustu tehdasverkostoomme.

Invest to the
future growth

Latest