Töihin Scanfilille

Scanfil tarjoaa ammatillisesti kehittävän työympäristön, jossa on tilaa ideoille ja tekijöille. Menestyksemme keskeisin osa on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö, joka pitää meidät askeleen muita edellä. Heistä haluamme myös pitää huolta.

Scanfilillä työskentelee n. 3 700 myynnin, ostamisen ja tuotannon huippuosaajaa. Heidän joukossaan on niin vuosikymmeniä mukanamme kasvaneita ammattilaisia kuin vastavalmistuneita lahjakkuuksia. Toimimme yhdessä, toisiltamme oppien.

Toimintamme perustuu luotettavaan yhteistyöhön, joustavuuteen ja tehokkuuteen. Olemme myös luovia ja uskallamme etsiä yhä parempia tuotantotapoja. Näitä samoja piirteitä arvostamme myös työntekijöissämme.

Kartoitamme vuosittain henkilöstömme tyytyväisyyttä ja olemme aidosti sitoutuneet kehittämään sitä entistä paremmaksi.

Miksi töihin Scanfilille?

Motivoiva ja kehittävä työympäristö

Uskomme yhdessä tekemiseen, yksilöä unohtamatta. Kannustamme työntekijöitämme haastamaan niin itseään kuin tiimikavereitaan ja etsimään uusia innovatiivisia ratkaisuja. Asiakkainamme  on useita merkittäviä kansainvälisiä automaatio-, energia-, tietoliikenne- ja terveystekniikan alan toimijoita sekä kaupungistumiseen liittyvien toimialojen yrityksiä.

Kansainväliset urapolut

Kansainvälisyys näkyy jokapäiväisessä toiminnassamme, tehtaan sijainnista tai työntekijän tittelistä riippumatta. Maailmanlaajuinen tehdasverkosto avaa mielenkiintoisia ura- ja kehittymismahdollisuuksia.

Vastuullinen työnantaja

Annamme työntekijöillemme vastuuta, mutta kannamme sitä myös itse. Turvallinen työympäristö on kaiken tuotantotoimintamme perusta. Scanfilille tärkeää on myös innostava työympäristö sekä työntekijöiden kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Jalostu kanssamme huipulle

Kuljemme eteenpäin tiiminä, joten henkilöstömme kehittää meitä ja me heitä. Kokeneille ammattilaisille kansainvälinen ja innovatiivinen työskentelykulttuurimme luo lukemattomia mahdollisuuksia – uusia urapolkuja ja kehittymisalueita.

Olemme aina kiinnostuneita uusista ja osaavista työntekijöistä. Tutustu avoimiin työpaikkoihin.

Invest to the
future growth

Latest