Kokonaisvaltaista
materiaalien hallintaa

Scanfilin palvelukonsepti käsittää tuotteen koko toimitusketjun luotettavan hallinnan. Johdamme ja ohjaamme asiakkaan puolesta materiaalien toimittajaverkkoa, jonka rakenne on asiakkaan kannalta mahdollisimman kustannustehokas.

Materiaalien hankinnassa palvelumme kattaa kaikki vaiheet yksittäisten komponenttien toimittajavalinnasta aina jokapäiväiseen materiaalivirtojen hallintaan ja toimittajien ohjaukseen. Rakennamme asiakkaallemme globaalisti kustannustehokkaimmat ja logistisesti optimaalisimmat toimittajaratkaisut. Toimittajien valinnassa avainkriteerejä ovat kustannusten lisäksi laatu, toimitusvarmuus sekä joustavuus.

Huolellisella materiaalien hallinnalla varmistamme tuotteiden toimitusvarmuuden sekä optimaalisen varastonkierron.

Sopimusvalmistajana vastaamme materiaalien hallintaan liittyvistä riskeistä ja sitoudumme toimittamaan laadukkaita tuotteita sekä palveluita oikea-aikaisesti. Parannamme asiakkaidemme kilpailukykyä etsimällä aktiivisesti parhaita mahdollisia komponenttivaihtoehtoja. Huolehdimme myös logististen toimitusketjujen hallinnasta. Näin asiakkaamme säästävät resursseja ja pääsevät keskittymään ydinliiketoimintaansa parhaalla mahdollisella tavalla.

Invest to the
future growth

Latest