Hallitus

 • Harri Takanen

  Hallituksen puheenjohtaja

  Harri Takanen (1968), hallituksen jäsen 2013 lähtien, hallitusammattilainen. Harri Takanen on toiminut Sievi Capital Oyj:n toimitusjohtajana 2007–2011 sekä Scanfil Oyj:n ja Scanfil EMS Oy:n toimitusjohtajana 1.1.2012–31.3.2013. Hän toimi Scanfil–konsernin palveluksessa vuodesta 1994, mm. Kiinan toimintojen johtajana, Scanfil (Hangzhou) Co., Ltd:n toimitusjohtajana, teknologiasta vastaavana johtajana, asiakassuhdejohtajana, asiakaspalvelupäällikkönä ja Sievin mekaniikkatehtaan johtajana. Koulutukseltaan Harri Takanen on diplomi-insinööri. Ei ole riippumaton yhtiöstä ja merkittävistä osakkeenomistajista.

  Hallituksen puheenjohtaja: Titanium Oyj

  Hallituksen jäsen: Finelcomp Oy, iLOQ Oy, Jussi Capital Oy, Visualligent Oy

 • Jarkko Takanen

  Jarkko Takanen (1967) yhtiön hallituksen jäsen vuodesta 2012 lähtien, Jussi Capital Oy:n toimitusjohtaja. Hän on työskennellyt Sievi Capital-konsernin palveluksessa vuosina 1995 – 2004 mm. asiakaspalvelu-, tehdas-, laatu- ja ATK-päällikkönä sekä logistiikasta ja hankinnoista vastaavana johtajana. Belgiassa toimivan tytäryhtiön Scanfil N.V:n toimitusjohtajana hän toimi 1.4.2003 – 30.6.2004. Koulutukseltaan Jarkko Takanen on tuotantotalous-insinööri ja laskentatoimen merkonomi. Riippumaton yhtiöstä, ei riippumaton merkittävistä osakkeenomistajista.

  Hallituksen puheenjohtaja: Indoor Group Oy

  Hallituksen jäsen: Sievi Capital Oy

 • Bengt Engström

  Bengt Engström (1953) yhtiön hallituksen jäsen vuodesta 2015 lähtien. Bengt Engström on toiminut eri yrityksissä useissa johtotason tehtävissä sekä Ruotsissa että kansainvälisesti kuten Whirlpool, Bofors AB, Duni AB ja Fujitsu. Koulutukseltaan Bengt Engström on koneinsinööri. Riippumaton yhtiöstä ja merkittävistä osakkeen omistajista.

  Hallituksen puheenjohtaja: Food Village Stockholm Ab.

  Hallituksen jäsen: Chamber Group Sweden Ab, Bure Equity AB, ScandiNova AB, Prevas AB, Advania AB and Avaj International Holding AB.

 • Christer Härkönen

  Christer Härkönen (s.1957) yhtiön hallituksen jäsen vuodesta 2014 lähtien. DimWei Group Oy:n toimitusjohtaja. Härkönen toimi Sandvik Mining and Constructionin johtajana Ruotsissa ja Hollannissa vuosina 2010 – 2013. Vuosina 2005 -2010 hän johti UPM Oyj:n RFID liiketoimintaa. Vuosina 1996 – 2005 hän toimi Elcoteq Oyj:n johtotehtävissä johon hän siirtyi Fujitsu ICL:stä Härkönen aloitti uransa Nokialla v. 1984 ja siirtyi liiketoiminnan myynnin mukana Fujitsu ICL:iin 1991. Koulutukseltaan Christer Härkönen on diplomi-insinööri. Ei riippumaton yhtiöstä, riippumaton merkittävistä osakkeenomistajista.

  Hallituksen jäsen: Arnon Oy, Koto Automation Oy

 • Christina Lindstedt

  Christina Lindstedt (1968) yhtiön hallituksen jäsen vuodesta 2016 lähtien, XploreBiz AB:n toimitusjohtaja ja Stockholm Business Angelsin partneri. Christina Lindstedt on toiminut useiden yhtiöiden johtotason tehtävissä kuten Electrolux AB, Sony Ericsson ja Sony sekä Ruotsissa että kansainvälisesti. Pääasiassa hän on toiminut liiketoiminta- tai tuoteryhmäjohtajana seuraavilla liiketoiminta-alueilla: älypuhelimet, pesukoneet, ruohonleikkuuautomaatit sekä New Business -toiminnot. Lisäksi hän on vastannut globaalien sourcing toimintojen perustamisesta Kiinassa. Christina Lindstedtillä on yliopistotutkinto yrityshallinnosta ja kauppaoikeudesta. Riippumaton yhtiöstä ja merkittävistä osakkeenomistajista.

  Hallituksen jäsen: Qlean Air Scandinavia AB, Minalyze AB

Invest to the
future growth

Latest