Lisätietoa osakkeesta löydät TÄÄLTÄ

 

SCANFIL OYJ:N VUOSIKERTOMUS, TILINPÄÄTÖS SEKÄ SELVITYS HALLINTO- JA OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JULKAISTU

pe 22. maaliskuuta 2019 13.30.00

SCANFIL OYJ      PÖRSSITIEDOTE    22.3.2019   KLO 13.30

SCANFIL OYJ:N VUOSIKERTOMUS, TILINPÄÄTÖS SEKÄ SELVITYS HALLINTO- JA OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JULKAISTU


Scanfil Oyj:n vuoden 2018 vuosikertomus, joka sisältää toimintakertomuksen, tilinpäätöksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2018 on julkaistu tämän pörssitiedotteen liitteenä sekä Scanfil Oyj:n verkkosivuilla osoitteessa, www.scanfil.com, Sijoittajat-osiossa sekä suomeksi että englanniksi.


Vuosikertomus julkaistaan vain sähköisessä muodossa ja se löytyy ladattavana pdf-versiona yllä mainitulta internet-sivuilta.

SCANFIL OYJ


Petteri Jokitalo
CEO


Lisätiedot:
CEO Petteri Jokitalo
puh. +358 8 4882 111

JAKELU     NASDAQ OMX, Helsinki
                   Keskeiset tiedotusvälineet
                   www.scanfil.com

Scanfil Oyj on kansainvälinen elektroniikkateollisuuden sopimusvalmistaja ja järjestelmätoimittaja, jolla on yli 40 vuoden kokemus vaativasta sopimusvalmistustoiminnasta. Scanfil tarjoaa asiakkaiden käyttöön laajan palvelukokonaisuuden, joka ulottuu tuotesuunnittelusta tuotteen valmistukseen, materiaalien hallintaan sekä logistisiin ratkaisuihin. Vertikaalisesti integroitu tuotanto ja kokonaisvaltainen toimitusketju luovat pohjan Scanfilin kilpailuvalteille: nopeudelle, joustavuudelle ja luotettavuudelle.


Tyypillisiä Scanfilin valmistamia tuotteita ovat mobiili- ja tietoliikenneverkkolaitteet, automaatiojärjestelmien moduulit, taajuusmuuttajat, hissien ohjausjärjestelmät, analysaattorit, erilaiset peli- ja itsepalveluautomaatit sekä hoitoteknologiaan ja säähavainnointiin liittyvät laitteet. Scanfilin palveluita käyttävät monet kansainväli-set automaatio-, energia-, tietoliikenne- ja terveystekniikan alan toimijat sekä kaupungistumiseen liittyvien toimialojen yritykset. Scanfilin tehdasverkostoon kuuluu Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa sijaitsevat 10 tuotantoyksikköä, joissa työskentelee noin 3 300 henkilöä.

Liite